ACTIVITEITEN > Nu en straks
ZOMERSE ONTMOETING
18-07-2019 / 18-07-2019
leer de collectiewebsite kennen

Ansichtkaart1 (jpg)


Op donderdagmiddag 18 juli organiseert het Stadsarchief Oss om 14.00 uur een informatiebijeenkomst over de collectiewebsite van het archief. De medewerkers van het Stadsarchief Oss maken u wegwijs in deze collectiewebsite. Zij laten zien hoe u daarop door duizenden historische foto's en digitale kranten kunt zoeken. Na een korte introductie en een kopje koffie kunt u eventueel meteen zelf aan de slag op de computers die in de ruimte van het Stadsarchief staan. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die nog niet veel met de collectiewebsite hebben gewerkt.

Entree is gratis, reserveren is verplicht. Dit kan bij het Stadsarchief via informatie@stadsarchiefoss.nl, op dinsdag tot en met donderdag aan de balie of via T 0412 842010. Ook kunt u op de website van de bibliotheek een aanmeldformulier invullen.

Zomerse ontmoetingen

Tijdens de zomermaanden kan het soms stil zijn; veel mensen zijn op vakantie en wekelijkse activiteiten van clubs en verenigingen liggen stil. Bibliotheek Oss organiseert samen met het Stadsarchief interessante zomerse bijeenkomsten waarbij kennis gedeeld wordt en ook gezelligheid belangrijk is.

De volgende Zomerse Ontmoetingen zijn:
Woensdag 24 juli, 14.00 uur: Archeologiemiddag bij het Stadsarchief door Piet van Lijssel.

Dinsdag 30 juli, 10.30 uur: Maak kennis met de digitale bibliotheek (biebapp/ vakantiebieb).

Dinsdag 6 augustus, 14.00 uur: Gelukkig hebben we de foto's nog! Door Jurgen Pigmans.

Donderdag 8 augustus, 14.00 uur: informatiemiddag over PSD2 (nieuwe betaalwet per 14/09) wat moet ik ermee?

Toegang is gratis, wel vooraf aanmelden via de website van de Bibliotheek.


Terug
Naar boven