NIEUWS
SPLASH!
26-10-2015 / 28-10-2015
Gezamenlijke culturele herfst 3-daagse

 

15-SPLASH!-logo (jpg)


De culturele instellingen in Oss organiseren aankomende herfstvakantie een nieuw gezamenlijk driedaags evenement: SPLASH! De culturele Doe-Drie-Daagse SPLASH! is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en loopt van maandag 26 oktober tot en met woensdag 28 oktober. SPLASH! staat voor Spelen, Leren, Activiteiten, Samen en Herfst. De jonge deelnemers gaan de herfstvakantie op een creatieve en actieve manier vieren bij de culturele instellingen. Met o.a verrassende workshops, theater, film én een ontdekkingstocht door de stad en het museum.

Gezamenlijk initiatief
SPLASH! is een gezamenlijk initiatief van de culturele instellingen Bibliotheek Oss, cultuurpodium Groene Engel, Theater De Lievekamp, Museum Jan Cunen, Muzelinck Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en de Volksuniversiteit Oss.

Activiteiten
Tijdens SPLASH! bezoeken de kinderen in groepen alle culturele instellingen. Bij elke instelling wordt een activiteit georganiseerd. Er zijn begeleiders dus ouder(s) of verzorger(s) hoeven de kinderen alleen maar te brengen en op te halen. Op maandag 26 en dinsdag 27 oktober duurt het programma van 9.00 tot 15.00 uur en op en woensdag 28 oktober van 9.00 tot 12.30 uur. Meedoen aan de Culturele Doe-Drie-Daagse SPLASH! kost 65 euro per kind.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 29 september via de site van de Volksuniversiteit Oss. Op deze site staat ook meer informatie over SPLASH!


Terug
Naar boven