NIEUWS
HISTORISCHE DIGITALE SPEURTOCHT
voor kinderen van 9 - 12 jaar

Nieuws_digitalespeurtocht (jpg)


Het Stadsarchief is gesloten en allerlei schoolprojecten gaan helaas niet door. Maar gelukkig is er een andere manier om met de geschiedenis van Oss bezig te zijn: de digitale historische speurtocht. Deze is gemaakt voor kinderen van ongeveer 9 tot en met 12 jaar. Er staan 10 vragen in. De antwoorden zijn met goed speurwerk op onze websites te vinden. Op deze website, de Osse canon en onze collectiewebsite. Ook op Tref het in Oss kun je informatie over de historische plekken in Oss vinden.

Hier kun je het bestand downloaden: Digitale historische speurtocht (invulbaar pdf-bestand). Je moet het bestand downloaden, openen in je browser werkt waarschijnlijk niet.

Mailen = meedoen

Je kunt de speurtocht alleen maken, met je familie, met een klas. Wat jij wilt! Mail ons voor 1 mei 2020 de antwoorden en je kunt een leuke prijs winnen.
Je mag het ingevulde pdf-bestand mailen. Maar je kunt ook de antwoorden in een mail zetten. Zet je naam en leeftijd erbij, wat je er van vond en met wie je de speurtocht gemaakt hebt.
Ons mailadres is: informatie@stadsarchiefoss.nl


Terug
Naar boven